OERSTEM/ZANG EN DANS


Heal, Connect, Celebrate, Awaken and Reclaim your Female Power

Georgette  Elders biedt een verscheidenheid aan Oerstem/ Zang,  Dans en Drum cirkel mogelijkheden!

Elke maan(d) organiseer ik in samenwerking met Leonie maanvieringen, deze worden gevierd op de vrijdagavond het dichts bij de volle maan en nieuw maan .In de winter vieren we de vieringen binnen aan de rand van de 9 bronnen van de  Tuindorp vijver en met mooi weer trekken wij de natuur in. Met volle Maan is er een  rituele  Rode Tent en met nieuwe maan een Tribal Heartbeat cirkel voor vrouwen.


Vier  de drievoudige Godin in jezelf:

Maiden, Mother and Crone


Iedere viering is een shamanistische reis om onze Tribal heartbeat te vieren. Tijdens deze reis gebruiken wij de heartbeat van de drums, ukelele, gitaar, percussie en onze stemmen om onze verbinding met onzelf en elkaar te herstellen. Het geluid van de drums resoneert met ons hartritme. Dat was ook het  eerste geluid in de baarmoeder van onze moeder, het was haar hartslag en haar stem. We gebruiken deze kracht van de heartbeat door de trommels, dans en samenzang met de stemmen van de aanwezige vrouwen, zodat we samen als één groep de maanvibratie vieren. We herstellen onze vrouwelijke kracht, roepen de beat terug in ons leven vebinden met onze natuur in en om ons heen. Jullie reisleidsters zijn Leonie Boers en `Georgette Elders. Op het Rode Maanfestival hoeden wij de het hele festival een Rode tent samen met Marian de Leeuw.  Je bent van harte welkom om de sfeer te proeven.

 

Data:

 • Rode Tent vollemaan: 9 sept, 7 okt, 4 nov en 9 dec 2022
 • Tribal Heartbeat nieuwe maan: 23 sept, 28 okt en 25 nov  2022
 • Oerstem cirkel: 16 sept, 21 okt, 18 nov en 16 dec 2022

  zie ook onze FB pagina https://www.facebook.com/denatuurvrouw  Ontdek jouw Oerstem!


  Empowerment voor ♀

  Oerstem cirkels

  vrijdagavond 1 keer in de maand

  Bevrijd je stem, om vanuit je lijf leren zingen dmv lichaamswerk, stemexpressie en chants en shamanic voice olv Georgette

  Rode Tent/Volle Maan

  Vrijdag avond met volle maan

  1x per maand. Samen zijn, delen, drummen, zingen, dansen en creabea iets maken olv Leonie en Georgette.

  Tribal Heartbeat/Nieuwe maan

  vrijdagavond met nieuwe maan 1 per maand. Een  mix van chanten en Trance Dans op wereldmuziek met  live drums, die als een medicijn werkt o.l.v Georgette en Leonie.

  ONTDEK JE

  OERSTEM

  MET GEORGETTE ELDERS

  Oerstem cirkels: Ontdek je Oerstem!

  Wil jij ook leren zingen vanuit jouw onderbuik?

  Dan is deze mix van  stembevrijding, adem, emotioneel lichaamswerk en Oerstem/zang echt iets voor jou. Ik nodig je uit om jouw Oerstem te ontdekken, de stem van je ziel. Alle klankkleuren van je  emoties in  je stem mogen weer gehoord worden van lief, ondeugend, vurig, droevig, verlegen, klagend naar rauw..... in bezielde stem improvisaties,  liederen en chants

  Tevens leer je ook op nieuwe manieren je stem te verkennen met Soundhealing, boventoon/ keelzang en Shamanic voice technieken met de klankschalen en   op de Heartbeat van de drums. 

  De Data: op het Rode Maanfestival 18, 19 juni zie www.rodemaanfestival.nl

  • Oerstem cirkels: 16 sept, 21 okt, 18 nov en 16 dec 2022

  Locatie: Tuindorpbad, vijverlaan 63a in Hengelo

  Kosten: 8 strippenkaart voor 64 euro
  klank/mantra concert

  Ligconcert " Een Klankenreis"

  ‘Een meditatieve reis op de klanken van diverse instrumenten waar je je liggend of zittend aan kunt overgeven’

  Op het Rode Maan Festival 2022 net na de supermaan is de première van de eerste Klankreis. Wij kijken er enorm uit!

  Het idee om klankreizen te gaan organiseren ontstond heel spontaan en organisch tijdens toevallige ontmoetingen van Georgette, Ria en Mira, hun instrumenten en hun ideeën over hoe met klanken, meditatieve ervaringen opgeroepen kunnen worden. Naast zang begeleid het trio zich o.a. op viool, hangdrum, framedrum, ukelele en gitaar. Improvisatie is een belangrijk kenmerk van hoe een klankreis tot stand komt.  Ook om op de groepssfeer van het moment te kunnen afstemmen zodat je wordt meegenomen op een innerlijke reis waarbij je hart en lijf harmoniseren.

  Zowel Georgette als Mira zingen hun zelfgeschreven medicine songs en mantra’s. Hun zang kan als helende douche door je heen gaan en helpen aarden. Georgettes indrukwekkende stem kan van boventoonzang naar keelzang met een Oosterse gloed transformeren. Mira brengt naast haar prachtige stem en vioolspel haar ervaring als   muziektherapeute mee. En Ria’s zang, hangdrumklanken en ervaring met transformatie helpen je dromen en thuiskomen in je lichaam.

  Kortom: dit trio vrouwen nodigt je uit om mee op reis te gaan door je lijf en innerlijke werelden met de klanken die ze oproepen.

  De ligconcerten zijn o.a. geschikt voor festivals, yoga retraits , bedrijfsuitjes of  bijeenkomsten van patiënten verenigingen.

  DATA:     18 juni 2022 op Het Rode Maanfestival om 20 uur zie www.rodemaanfestival.nl


  Reactie van bezoekers:


  "Your voice, song and music made my eyes fill with devotion your singing reassured that. "Be it any country or any language, love and devotion has the same feeling" - Remayarajir


  "Mijn idee over het ligconcert klopte helemaal. Alleen aanwezig zijn en me over te geven. Over te geven aan de klank van jouw bijzondere stem en van de instrumenten. Het werd een reis waar veel mijn emoties gevoeld mochten worden. Het heeft een diepe uitwerking op mij gehad." -  Marie-Jose.

  Samen voor een groene Aarde

  TreeSisters

  Bij het meedoen aan een Rode Tent en  Tribal heartbeat help je mee om TreeSisters te ondersteunen! Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan dit goede doel en worden er nieuwe bomen bij geplant in alle oerwouden in de hele wereld door vrouwen.


  CONCERT EN MORE

  YOGA/LIG-CONCERT

  Yoga/Ligconcerten zijn zowel solo van Georgette of samen met  andere muzikanten te boeken.

  MANTRA/ BOVENTOON

  Lekker genieten van  samen zingen van mantra's ,chants en boventonen leren zingen met Georgette en evt met andere muziekanten.

  KLANKMASSAGE

  Kom tot ontspanning met een diepe klankmassage

  d.m.v. klankschalen, boventonenzang en drums.


  KLANKMASSAGE/ VOICEHEALING


  Een Klankmassage werkt in op jouw fysieke en emotionele welzijn. Allereerst is het een rustgevend klankbad en beleef je een klankreis waarin er van alles gevoeld kan worden. Deze massage is ontspannen en diep tegelijk. Klanken resoneren door al jouw fysieke, mentale en emotionele  lagen. Ik werk met klankschalen, drums, sansulea, ukelele en harmonium.

  Via klank neem ik  je mee in je lijf  uit je hoofd in jouw hart. Ik neem je mee op reis door de trillingen van mijn stem en  instrumenten en breng ik je emoties en chakra's  in beweging, waardoor je meer rust en ontspanning  zal ervaren.